Phil Girven / Stairway To Hell

 • Phil Girven - Stairway To Hell
toevoegen aan wensenlijst
Kunstenaar
Phil Girven
Jaartal
2019
Afmetingen
120 x 90 cm
Jaartal
2019
Beschikbaarheid
te koop
Verkoopprijs
€ 1.750,00

Koop dit kunstwerk

Wilt u direct dit kunstwerk kopen of huren? Dat kan snel en eenvoudig online geregeld worden. Lees hier hoe het werkt.

Een schitterende foto uit de serie Urbex door de Engelse fotograaf Phil Girven. De foto is afgedrukt op professioneel fotopapier, welke verlijmt is op dibond van 4 mm dik. De foto is vervolgens ambachtelijk overgoten met Liquid Gloss, waardoor de foto mooie aflopende randen heeft en de kleuren nog intenser worden. Tenslotte is er aan de achterzijde een aluminium ophangsysteem bevestigd, waardoor de foto zwevend aan de muur opgehangen kan worden.   Urban fotografie is een populaire vorm van fotografie, wat ook wel Urban Exploring (Urbex) genoemd wordt. Bij Urban Exploring gaat de fotograaf op zoek naar bijzonder en verlaten, vaak bouwvallige locaties.  Phil Girven heeft deze de locaties in deze serie voornamelijk gevonden in Engeland, Belgie en Frankrijk. Zijn oog voor detail en het tijdstip waarop hij de foto’s maakt, maakt zijn serie zo uniek.   De foto is uitgegeven in een oplage van 25 exemplaren en aan de achterzijde voorzien van een door de fotograaf gesigneerde certficaat.

meer_informatie

 • Over Pallas Gallery

  Pallas Gallery is een kunstgalerie waar iedereen welkom is. U kunt terecht voor aankoop of huur van kunstwerken. Onze collectie bevat een ruime keuze aan diverse kunstwerken van nationaal en internationaal bekende, maar ook minder bekende kunstenaars.

 • Koop & Kunstkoop

  Heeft u interesse in een kunstwerk bij u thuis dan bieden wij de keuze tussen kopen of onze Kunstkoop. U kunt dit snel en eenvoudig online realiseren. Uiteraard bent u ook altijd welkom voor een bezoek aan onze galerie in Leiden.

 • Kunstcadeaus

  Onze webshop accepteert:

  Verkoopvoorwaarden
  Retour- & privacybeleid

 • Contact en informatie

  Heeft u een vraag of wilt u onze galerie bezoeken?

  Neem contact met ons op:
  Tel: +31 (0)85 0656 749
  Tel: +31 (0)6 - 28 61 51 34
  Mail: info@pallasgallery.com

Een kunstwerk is toegevoegd aan uw favorieten.