Profiel en informatie van Pallas Gallery

Pallas Gallery‚Äč is een kunstgalerie waar iedereen welkom is. U kunt terecht bij onze galerie in Leiden met meer dan 400m2 aan kunst of u neemt een kijkje op onze website. De collectie bevat een ruime keuze aan diverse kunstwerken van nationaal en internationale bekende kunstenaars.

De collectie bestaat uit een uitgebreide en gevarieerde verzameling moderne kunst met originelen, grafiek en sculpturen van kunstenaars zoals bijvoorbeeld: Damian Hirst, Angelo Accardi, Banksy, Mr. Brainwash, Van Apple Ronald Chapeau, Seven Hansen, Guy Olivier, Yulia Muravyeva, Jorg Ridderbusch en anderen.

Indien u op zoek bent voor een kleiner kunstwerk of kunstobject kunt u ook bij ons in de webshop terecht. Hier bieden wij diverse kunstenaars aan zoals bijvoorbeeld: jacqueline Schafer, Joop Hansen, Niloc Pagen, Cowparade, Jacky Zegers, Gertruud Hartog, Gerdine Duijsens, Forchino, Romero Britto en anderen.

Alvast veel kijkplezier toegewenst, en tot ziens in Pallas Gallery. p.s. als u voor een bepaald kunstwerk naar galerie komt bel of mail even van te voren. Op die manier kunnen wij zorgen dat het kunstwerk in de galerie aanwezig is.

 • Over Pallas Gallery

  Pallas Gallery is een kunstgalerie waar iedereen welkom is. U kunt terecht voor aankoop of huur van kunstwerken. Onze collectie bevat een ruime keuze aan diverse kunstwerken van nationaal en internationaal bekende, maar ook minder bekende kunstenaars.

 • Koop & Kunstkoop

  Heeft u interesse in een kunstwerk bij u thuis dan bieden wij de keuze tussen kopen of onze Kunstkoop. U kunt dit snel en eenvoudig online realiseren. Uiteraard bent u ook altijd welkom voor een bezoek aan onze galerie in Leiden.

 • Kunstcadeaus

  Onze webshop accepteert:

  Verkoopvoorwaarden
  Retour- & privacybeleid

 • Contact en informatie

  Heeft u een vraag of wilt u onze galerie bezoeken?

  Neem contact met ons op:
  Tel: +31 (0)85 0656 749
  Tel: +31 (0)6 - 28 61 51 34
  Mail: info@pallasgallery.com