Jacqueline Schäfer / Cactus 4A-m

 • Jacqueline Schäfer - Cactus 4A-m
 • Jacqueline Schäfer - Cactus 4A-m
toevoegen aan wensenlijst
Kunstenaar
Jacqueline Schäfer
Jaartal
2011
Afmetingen
12 x 21 cm
Beschikbaarheid
te koop
Prijs
€ 115,00

Koop dit kunstwerk

Bestel dit kunstwerk direct. U kunt direct (online) afrekenen en binnen 48 uur wordt het bij u geleverd. Lees hier hoe het werkt.

Een geheel nieuwe collectie kunstobjecten van Jacqueline Schäfer, het betreft de Cactus. De Cactussen zijn gemaakt van hoogwaardige kunsthars en hebben een afmeting van 12 x 21 cm. De kunstobjecten zijn uiteraard met de hand gesigneerd en genummerd door Jacqueline Schäfer zelf. De oplage betreft 375 exemplaren. De objecten zijn voorzien van een trendy zwarte verpakking en dienen dan ook ideaal als geschenk.

 • Over Pallas Gallery

  Pallas Gallery is een kunstgalerie waar iedereen welkom is. U kunt terecht voor aankoop of huur van kunstwerken. Onze collectie bevat een ruime keuze aan diverse kunstwerken van nationaal en internationaal bekende, maar ook minder bekende kunstenaars.

 • Koop & Kunstkoop

  Heeft u interesse in een kunstwerk bij u thuis dan bieden wij de keuze tussen kopen of onze Kunstkoop. U kunt dit snel en eenvoudig online realiseren. Uiteraard bent u ook altijd welkom voor een bezoek aan onze galerie in Leiden.

 • Kunstcadeaus

  Onze webshop accepteert:

  Verkoopvoorwaarden
  Retour- & privacybeleid

 • Contact en informatie

  Heeft u een vraag of wilt u onze galerie bezoeken?

  Neem contact met ons op:
  Tel: +31 (0)85 0656 749
  Tel: +31 (0)6 - 28 61 51 34
  Mail: info@pallasgallery.com

Een kunstwerk is toegevoegd aan uw favorieten.