Romero Britto / Mickey Mouse Birthday Figurine

 • Romero Britto - Mickey Mouse Birthday Figurine
Kunstenaar
Romero Britto
Jaartal
2015
Afmetingen
14 x 18 cm
Beschikbaarheid
verkocht
Vier verjaardagen, feestdagen of gewoon omdat dagen met deze boeiende en kleurrijke Mickey Mouse ontworpen door pop kunstenaar Romero Britto. Romero Britto's schilderijen en sculpturen worden momenteel tentoongesteld in meer dan 100 galerieën over de hele wereld. "Er is een kunst die is te belangrijk om niet te delen", zegt Britto. "Een die de ziel verheft en voedt het hart". Het beeldje is gemaakt van hars. Unieke variaties mag worden verwacht, aangezien dit product is met de hand geschilderd. Verpakt in een branded geschenkverpakking. Geen speelgoed of een product voor kinderen. Uitsluitend bedoeld voor volwassenen.

 • Over Pallas Gallery

  Pallas Gallery is een kunstgalerie waar iedereen welkom is. U kunt terecht voor aankoop of huur van kunstwerken. Onze collectie bevat een ruime keuze aan diverse kunstwerken van nationaal en internationaal bekende, maar ook minder bekende kunstenaars.

 • Koop & Kunstkoop

  Heeft u interesse in een kunstwerk bij u thuis dan bieden wij de keuze tussen kopen of onze Kunstkoop. U kunt dit snel en eenvoudig online realiseren. Uiteraard bent u ook altijd welkom voor een bezoek aan onze galerie in Leiden.

 • Kunstcadeaus

  Onze webshop accepteert:

  Verkoopvoorwaarden
  Retour- & privacybeleid

 • Contact en informatie

  Heeft u een vraag of wilt u onze galerie bezoeken?

  Neem contact met ons op:
  Tel: +31 (0)85 0656 749
  Tel: +31 (0)6 - 28 61 51 34
  Mail: info@pallasgallery.com

Een kunstwerk is toegevoegd aan uw favorieten.